onze diensten

INTERNATional Business

Bent u een mkb-ondernemer en heeft u geen of weinig ervaring met zakendoen op buitenlandse markten? Wilt u gaan exporteren en bent u bereid tijd en geld te investeren om echt stappen over de grens te zetten? Dan moet u direct contact met ons opnemen, want dan is de voucher individuele coaching echt iets voor u.

De voucher is onderdeel van de landelijke regeling Starters International Business (SIB) van de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland). Met een voucher individuele coaching onderzoeken wij samen met u de mogelijkheden in het buitenland en werken we toe naar een concreet actieplan.

Onze mensen hebben meer dan 15 jaar internationale ervaring. Sinds 2014 zijn we door de RVO geaccrediteerd om de SIB regeling te mogen uitvoeren.  

De SIB voucher heeft een waarde van € 2.400, waarmee alle advieskosten worden gedekt. Het SIB traject is voor u geheel kosteloos.

matchmaking

Met Matchmaking gaan wij proberen u aan tafel te krijgen met de juiste contactpersonen, potentiële afnemers en/of beoogde zakenpartners. Gewoon de telefoon pakken om uzelf en uw producten te introduceren, is weinig zinvol. U weet dat er meer voor nodig is om een eerste kennismakingsgesprek naar een succesvol eindresultaat te leiden. Samen met u gaan we werken aan de meest efficiënte en succesvolle aanpak.

Sales

U heeft de keuze voor een (buitenlandse) markt al gemaakt. Als ondernemer heeft u zelfs al de eerste stappen gezet. Of misschien bent u inmiddels van een 'koude kermis' thuisgekomen. Acquisitie is best lastig. Wij helpen u daar graag bij en hebben maar één doel. En dat is nieuwe klanten werven en de gewenste verkoop realiseren.

Bent u gevestigd in de provincie Groningen of Drenthe dan hebben we direct goed nieuws voor u. De acquisitiekosten zouden al voor 50% gesubsidieerd kunnen worden. Kijkt u voor bijvoorbeeld zakendoen in Duitsland eens op www.nuduitsland.nl

Subsidies

Met name voor bedrijven in Noord-Nederland zijn er aantrekkelijke subsidie-instrumenten beschikbaar. Kijkt u gerust eens op de pagina's van de betreffende provincies of neem gewoon eens contact met ons op. Subsidie is nimmer een doel, maar we bekijken wel graag de mogelijkheden voor u.

Andalus Advies is officieel SIB adviseur en sinds 2014 door de RVO geaccrediteerd. Ook werken we nauw samen met de provincie Drenthe op het terrein van internationaal ondernemen.