Over ons

ANDALUS ADVIES

Andalus Advies is een zelfstandige onderneming die zich richt op het coachen van bedrijven bij verkoop en matchmaking. Vanuit Emmen en Groningen werken we dagelijks met passie en enthousiasme om de gestelde doelen van onze klanten te realiseren. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Dat doen we samen met onze klant en ons uitgebreide nationale en internationale netwerk. Samen en met elkaar. Dat is al meer dan tien jaar de basis van ons succes.

Naast onze bestaande diensten kunnen wij ook actief deelnemen in onderzoekstrajecten. Andalus Advies voert dan zelfstandig onderzoek uit op het gebied van bijvoorbeeld haalbaarheidsstudies, marktverkenning en interne analyses.

We zijn vaak bij onze klanten te vinden, maar u bent natuurlijk altijd van harte welkom op ons kantoor. Neemt u gerust contact met ons op, dan maken we graag een afspraak om alle mogelijkheden door te nemen.


Bert Zigterman

Voordat ik tien jaar geleden met Andalus begon heb ik meer dan vijftien jaar in diverse sales- en marketingfuncties gewerkt. Zowel in de private als in de publieke sector als ook nationaal en internationaal.

Leidraad is altijd interesse in mensen, teamwork, kansen, vernieuwing en groei geweest. Mensen bij elkaar brengen en samen succes realiseren en werken aan een stabiele en succesvolle toekomst. Mede dankzij een breed en zorgvuldig opgebouwd netwerk slagen we daar ook vaak in.