Wat doen wij?

We hebben slechts één uitgangspunt. U blij maken. Wij gaan ons volledig inzetten om u te voorzien van de juiste informatie, data, connecties en afzetmogelijkheden.

Onze expertisegebieden zijn:

Business Development

Noord-Nederland barst van het talent en ambitieuze bedrijven. Dat talent willen we graag faciliteren om u nog beter op de kaart te zetten. In onze Business Development-projecten vormen we de verbindende partner tussen bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en overheden. Zo zorgen we er samen voor dat innovatieve ideeën zo snel en goed mogelijk worden omgezet in businesskansen.

Sales & Management

In het buitenland liggen vele kansen en mogelijkheden voor zakendoen. Wij begeleiden ondernemers met internationale ambitie bij het vinden van informatie over de exportmarkt. Ook helpen wij bij het leggen van contacten met zakenpartners, klanten, het benutten van financiële mogelijkheden, voeren haalbaarheidstudies uit en helpen u bij uw marktverkenning en -ontwikkeling.

Innovatie & Ontwikkeling

Voor bedrijven die gevestigd zijn in Noord-Nederland zijn er aantrekkelijke subsidiemogelijkheden op het gebied van Innovatie & Ontwikkeling, Internationalisering en HRM. Wij helpen u graag bij het benutten van de kansen die u dit jaar niet mag missen.