Wie zijn wij?

Wij zijn Andalus Advies en zijn gevestigd in Emmen, Drenthe. Vanuit hier werken we met een enthousiast team van passievolle mensen aan het realiseren van de nationale en internationale ambities van onze klanten.

Andalus Advies is opgericht in 2008 en gespecialiseerd in Business Development. Wij houden ons bezig met activiteiten die als doel hebben nieuwe zakelijke kansen te realiseren. Als business developer bevinden wij ons op het snijvlak van onder andere productontwikkeling, business model design en marketing. Business development is de schakel tussen kennis binnen een organisatie en de vraag buiten de organisatie. Het doel is om lange-termijn waardeontwikkeling te realiseren voor onze klanten en relaties. Deze waardeontwikkeling kan voortkomen vanuit bestaande en nieuwe klanten, nationale en internationale markten, netwerken en relaties.

Wij integreren kennis vanuit gespecialiseerde vakgebieden zoals research & development, productie, marketing en sales om de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten te realiseren. Onze business developers zijn ervaren, hebben een sterk ontwikkelde helicopterview en strategisch inzicht.

Wij willen onze klanten graag blij maken. Ook onze samenwerkingspartners hebben hetzelfde uitgangspunt. Ook zij willen u helpen en blij maken om uw doelen te realiseren. In veel gevallen is ook financiƫle ondersteuning mogelijk in de vorm van stimulerende subsidies.

SNN (Samenwerkingsverband Noord-Nederland) en de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) zijn instanties die aantrekkelijke subsidieregelingen hebben voor, met name internationaal georiƫnteerde bedrijven. Daarnaast hebben de provincies Friesland, Groningen en Drenthe hun eigen, maar ook zeer interessante en praktijkgerichte subsidies om het bedrijfsleven te ondersteunen bij het realiseren van haar internationale ambities. Wij zorgen ervoor voor dat u deze kansen optimaal gaat benutten.

Samen met u gaan we graag op reis naar concrete resultaten en succes.